Fri Fragt i DK
Dansk Deutsch English

Aabenraa Antikvitetshandel

Om os

Aabenraa Antikvitetshandel er med sine showroom på ca. 1.000m2, fordelt på tre bygninger, én af de største antikvitetsforretninger i Skandinavien med fokus på kunst, antikviteter og design af høj kvalitet.

Varelageret tæller altid over 10.000 enheder fordelt på de forskellige varegrupper og hovedforretningen er beliggende Nørreport 16

Til forretningens kunder tæller bl.a. medlemmer af Kongehuset, museer og ind- og udenlandske indretningsarkitekter. Hovedparten af kundegruppen udgøres dog af privatpersoner, der ønsker en personlig og kvalitetsbevidst indretning af deres hjem.

Forretningens er en moderne antikvitetshandel: Vi har både møbler og samleobjekter fra 1600- og 1700-tallet, men varelageret tæller også megen moderne klassisk dansk design og kunst. 

Fokus er rettet mod objekter af høj kvalitet, der kan indgå i en tidssvarende boligindretning.

De senere år har forretningen oplevet en pæn tilgang af nye kunder fra især Danmark, Tyskland og Norge samtidig med, de eksisterende kunder er forblevet trofaste. Det er målet at fortsætte denne tilgang uden at der slækkes på hverken kvalitets- eller serviceniveau.

Tilgangen af kunst, antikviteter og design er stor og konstant. Aabenraa Antikvitetshandel betros ofte administrationen af hele eller delvise boer i ind- og udland og har via en årelang seriøs og fortrolig omgang med samarbejdspartnere adgang til et omfattende internationalt netværk af købere og sælgere.

Der deltages hvert år på antikvitetsudstillingen Antik Aabenraa to gange, forår og efterår . 

Aabenraa Antikvitetshandel er medlem af Dansk Kunst- og Antikvitetshandler Union, KAD-ringen.dk og CINOA.

 

Kontakt

Aabenraa Antikvitetshandel Nørreport 16 6200 Aabenraa
Tlf.: +45 74 62 24 79 Mobil: +45 40 83 55 83

info@petersen-antik.dk

Guld & sølv købes

Guld købes. Sølv købes. Aabenraa Antikvitetshandel køber al slags guld & sølv, f.eks. barrer, mønter, korpus, bestikdele mv. Ofte tilbydes højere priser end smelteprisen, da vi også køber til videresalg i forretningen. Det kan f.eks. være ved køb af smykker eller korpusarbejder fra anerkendte sølvsmedier som f.eks. Georg Jensen, Evald. Nielsen, A. Michelsen, Dragsted eller Hans Hansen. Yderligere informationer fås på tlf 7462 2479 eller per mail. Vi informerer gerne om aktuelle dagspriser, fremgangsmåde ved salg mv. Medbring venligst gyldigt ID i form af pas eller kørekort

 


MobilePay  Dankort  PayPal  Mastercard  Visa